Pvp Serverler Paylaşım Forumu,Pvp Server İp Adresleri, Pvp Server Kurulumları, Pvp Server Hileleri,Pvp Serverlar,Metin2 Pvp Serverlar,Knight Private Serverler,Metin2 Private Serverler,Metin2 Private Server,Metin2 Pvp Server Kurulumu,Koxp Paylaşımları,Pvp |
|
| Forum Rütbe Sistemini Açıklıyorum | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
CaKaLL Forum Kurucusu
| Konu: Forum Rütbe Sistemini Açıklıyorum Perş. Nis. 15, 2010 2:35 pm | |
| Yönetici Rütbeleri ; [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = Kendisi Forumun Kurucusudur . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = Admin Yardımcısıdır . Diğer Yöneticileri Denetler . Tüm İşlerle İlgilenir , Herşeyi Kordine Eder . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = Co-Admin Yardımcısıdır . Forumun Genelinden Sorumludur . Üyeler İle İlgilenir . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = Smod. Yardımcısıdır .Kendisine Verilen Bölümü Düzenler . Üyeleri Denetler . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = Forumun Tasarımcısıdır . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = Deneme Mod. Moderatörlere Yardımcı Ekip. Üye Rütbeleri ;[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 10 Konu ve Mesajı Olanların Grubu . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 25 Konu ve Mesajı Olanların Grubu . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 75 Konu ve Mesajı Olanların Grubu . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 125 Konu ve Mesajı Olanların Grubu . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 300 Konu ve Mesajı Olanların Grubu . [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] = 600 Konu ve Mesajı Olanların Grubu . Herkes Hangi Gruba Girdi İse O Grubun Rütbesini Alır . Ve Nicki O Grubun Rengine Bürünür .
| |
| | | CaKaLL Forum Kurucusu
| Konu: Geri: Forum Rütbe Sistemini Açıklıyorum Ptsi Haz. 07, 2010 8:48 pm | |
| Yeni Eklentiler Olcaktır | |
| | | | Forum Rütbe Sistemini Açıklıyorum | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| Istatistikler | Toplam 11 kayıtlı kullanıcımız var Son kaydolan kullanıcımız: gfbsenol444
Kullanıcılarımız toplam 199 mesaj attılar bunda 131 konu
|
|
|